RAAMDECORATIE

Ruim assortiment, vele mogelijkheden

Op zoek naar raamdecoratie die past bij jouw interieur of levensstijl?
Labarque DD biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor een strakke continuïteit in elk interieur. Bovendien zijn rolgordijnen mooi combineerbaar met overgordijnen. Dit product biedt met andere woorden tal van mogelijkheden als sfeermaker bij jou thuis.

Duo Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Hou je van het gebruiksgemak van rolgordijnen, maar wens je de lichtinval zelf te bepalen? Dan is een duo rolgordijn jouw oplossing op maat. Duo rolgordijnen combineren transparantie en ondoorzichtigheid in één doek. De afwisseling zorgt voor een dynamisch, doch strak lijnenspel.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

bestaan uit een meersporige rail waar meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via een koordbediening.

3D rolgordijnen

3D rolgordijnen

combineren de elegantie van voilestoffen met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen 2 voiles, waardoor je een mooi ongehinderd zicht naar buiten behoudt. Het doek rolt op in een elegant afgeronde cassette. Het doek kan op en neer worden gelaten en de lamellen kunnen worden gekanteld in de gewenste positie. Dat kan zowel manueel met een kettingbediening of gemotoriseerd.

Plisségordijnen

Plisségordijnen

bestaan uit één laagje gevouwen stof, die zich strak opvouwt.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket.

Honeycomb

Honeycomb gordijnen

gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof waardoor het zijaanzicht het beeld van een honingraatstructuur heeft. Ze zijn sfeervol en elegant! Ze bieden een volledige bescherming tegen zonlicht terwijl je toch optimaal kan genieten van het daglicht en het mooie zicht naar buiten.

Overgordijnen

Overgordijnen

Enkele, dubbele of driedubbele plooi, of liever een afwerking met zeilringen? Wij maken perfect maatwerk, wat ook jouw keuze is.

Jaloezieën

Sfeervol en praktisch. Jaloezieën bestaan uit lamellen. Je kunt ze draaien om de lichtinval te regelen - dat is wat ze praktisch maakt.  

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën verenigen design en functionaliteit.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten horizontale jaloezieën bestaan uit houten horizontale lamellen die in verschillende standen kunnen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën bieden voor iedere raamtoepassing een passende oplossing, van de inrichting van werkruimtes tot de meest exclusieve leefruimtes.

Praktisch, decoratief en handig

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die gebruikt worden als binnenzonwering of als decoratieve raambekleding. Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Horren

Met ons ruime en diverse aanbod in horren kunt u ook ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. De horren bieden optimale insectenwering, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning

EasyClick

 
EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. Dit systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratieproduct zoals een plissé, duette of aluminium jaloezie geplaatst kan worden. Het frame zelf wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. Kortom, EasyClick is dé perfecte oplossing voor raamdecoratie in kunststof of aluminium kozijnen.